Zeilkaarten 
Tijdens het uitoefenen van uw sport of hobby op de Nederlandse wateren, zijn actuele kaarten om uw navigatie te bepalen onmisbaar. U kunt de navigatie tijdens het zeilen tegenwoordig eenvoudig bepalen met uw computer, tablet of smartphone, maar de zeilkaarten blijven inmisbaar. Ook zijn er andere artikelen die er voor zorgen dat u veilig het water op kunt.

De Jong Watersport
De Jong Watersport is gespecialiseerd in producten voor elke zeilliefhebber. We geven u advies om het plezier in uw sport of hobby te vergroten. Onze specialisten weten exact welke zaken van belang zijn tijdens uw zeiltochten. Eén van deze zaken is een professionele zeilnavigatie.
U kunt zich voortaan heerlijk ontspannen tijdens uw zeiltochten.

Zeil kaarten van De Jong Watersport
Het assortiment van De Jong Watersport bestaat uit een enorm aanbod van artikelen die er voor zorgen dat u uw watersportactiviteiten met veel plezier kunt uitoefenen. Naast uw zeil Kaarten & Boeken biedt De Jong Watersport een breed assortiment van aanvullende producten aan zoals:  Voor een optimale navigatie kunt een geheel pakket van artikelen samenstellen die u nodig heeft voor de navigatie tijdens het zeilen.

Meer informatie over zeil navigatie
De Jong Watersport helpt u bij het maken van de juiste keuze als het gaat over complete navigatie oplossingen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Naast ons aanbod van Kaarten & Boeken bieden wij u veel meer artikelen aan op het gebied van watersport. U kunt uw artikelen online bestellen, maar ook gerust langskomen in onze winkel in Heeg. We zijn van maandag t/m zaterdag geopend. 

Contact
Voor vragen kunt u altijd bij onze medewerkers terecht. Neem contact op en bel naar +31 515 44 25 35 of stuur een bericht naar info@dejongwatersport.nl. Onze specialisten helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Graat tot ziens!

Het team van De Jong Watersport