Retourneren

 

 

Retouren

Het kan gebeuren dat je niet geheel tevreden bent met de ontvangen artikelen. Misschien past het niet, is het defect, of heb je een verkeerd artikel besteld.

U heeft 14 dagen het recht om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden. Retour sturen van producten is voor eigen rekening en moet gebeuren binnen de termijn van 14 dagen. Woont u in de buurt van Heeg? Dan bent U van harte welkom om uw product bij ons in de winkel te retourneren! Wij als winkelier moeten na het aanmelden van de retour, binnen 14 dagen het orderbedrag inclusief verzendkosten terug storten.


Hoe retourneer je een artikel?
Bij de bestelling heb je een retourformulier ontvangen, hiermee kun je de artikelen eenvoudig terugsturen.
Vul op het formulier in wat je wilt terugsturen, vergeet niet je rekeningnummer in te vullen zodat we het aankoopbedrag aan je kunnen overmaken.
Plak de doos dicht en plak het retourlabel op de doos.
Geef het pakket af bij een afleverpunt en vraag om een afgiftebewijs. Hiermee kun je aantonen dat het pakket verstuurd is.
U hebt een bedenktijd van 14 dagen.

Dit wil zeggen dat vanaf de dag dat u de producten heeft ontvangen, u 14 dagen de tijd heeft om de goederen met of zonder reden retour te sturen. Als u de gehele bestelling terug stuurt, krijgt u het betaalde bedrag, inclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening . Heeft u verzendkosten betaald en behoudt u een deel van de bestelling dan wordt alleen de waarde van het teruggestuurde product geretourneerd.

Als u een product retour stuurt, kan het worden verzonden naar:

De Jong Watersport
Tav. Retour Webshop 
Harinxmastraat 47- 49
8621 BK Heeg 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn, dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert uw oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals uw gewend bent.

Heeft u een product beschadigd of incompleet ontvangen?
Neem dan contact met ons op via

info@dejongwatersport.nl
+31 515 44 25 35

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden

Search engine powered by ElasticSuite